Hoe werkt speeddaten?

Nog niet eerder wezen speeddaten? Dan leggen we je graag uit hoe het werkt en dan zal je direct snappen dat je een fantastische avond tegemoet gaat.

De basis van speeddaten

Tijdens een speeddate avond bieden we je de mogelijkheid om in korte tijd van veel vrijgezellen een eerste indruk te krijgen. En een stuk meer dan op een geschreven profiel online of door iemand zijn foto te bekijken.
 

Hoe speeddaten werkt bij DateShow

Bij DateShow geloven we in speeddates van 4 minuten. Meer is er niet nodig om een sprookje te starten. Het gaat namelijk om een eerste indruk.
 

Na jouw inschrijving op DateShow.nl ontvang je van ons een bevestiging per email. Een dag voor de avond van het speeddaten ontvang je van ons een email met alle informatie en de routebeschrijving naar de locatie.
 

Op de avond zelf ben je welkom vanaf een half uur voordat het speeddaten daadwerkelijk begint. Je wordt verwelkomt met een drankje om de avond meteen prettig te beginnen. Daarnaast ontvang je van ons een kaart waarop je tafelnummer staat en waarop je je matches kan invullen.
 

Zodra het speeddaten begint heb je 4 minuten de tijd om de persoon tegenover je te leren kennen. De vraag die je wilt beantwoorden is of je deze persoon nog beter wilt leren kennen na 4 minuten. Na 4 minuten klinkt een belletje en schuiven de mannen door naar de volgende tafel. De vrouwen blijven lekker zitten.
 

Vergeet niet om na de speeddate de naam van je date te noteren en of je diegene nog een keer wilt spreken of niet.
 

Na elke 7 rondes is er een pauze. Deze pauze kan je gebruiken om een nieuw drankje te halen of naar het toilet te gaan.
 

Na de speeddate avond

Aan het einde van de speeddate avond heb je de gelegenheid om nog wat na te praten met anderen. In alle locaties waar wij speeddaten is er de gelegenheid om de avond voort te zetten.
 

Het is echter van belang dat je wel aan ons doorgeeft wie je nog vaker wilt zien en met wie niet. Dit dient binnen 12 uur te gebeuren na het speeddaten zodat we de resultaten kunnen verwerken. Als dit allemaal gerealiseerd is sturen we iedereen een email toe met wie je een match hebt.
 

Daarna is het aan jullie om contact op te nemen met elkaar om een eventueel vervolg te plannen.
 

Wat als ik geen match heb?

De kans dat je geen match hebt is vrij klein. Toch komt het wel eens voor. In dat geval mag je nog een keer gratis terugkomen. Dat betekent nog 20 kansen om iemand te ontmoeten met wie je een klik hebt.
 

Geloof in liefde

Het vinden van liefde is een wens van ons allemaal. De kracht van liefde is zo sterk maar ook zo vergankelijk dat vele van ons nog altijd op zoek zijn. Lees onze liefdesverhalen, leer en zwijmel. Wij doen alles voor de liefde.

Op Zoek Naar Een Relatie?

Op zoek naar een relatie? Er zijn veel mannen en vrouwen single in Nederland. Niet elke single is echter op zoek naar een relatie. Ben jij wel op zoek naar een relatie dan ben je hier aan het juiste adres. Ik vertel je graag waar en hoe je een relatie kan vinden en ik...

Dating In De Buurt

Dating in de buurt Er zijn heel veel verschillende manieren om te daten en hoewel liefde geen grenzen kent is het prettig om liefde bij jou in de buurt te vinden. Lange afstandsrelatie zijn namelijk moeilijker dan je vooraf verwacht. Ik weet het want ik spreek uit...

Dating

Dating Er zijn vele manieren voor dating in Nederland. Als vrijgezel zijnde ben je waarschijnlijk wel bekend met de meeste maar misschien niet met allemaal. Het gaat erom dat je de dating vorm kiest die het beste bij je past. De ene vorm van dating is namelijk niet de...

Er is ook liefde voor jou. Je hoeft er alleen maar in te durven geloven.