Waarom wij geloven in sprookjes

Geef de hoop op liefde nooit op

Alles begon met een gesprek van 4 minuten

Op een willekeurige zaterdag enige tijd geleden nam ik deel aan een speeddate avond. Ik had mijn hoop op liefde inmiddels al bijna opgegeven. De ene na de andere relatie was op de klippen gelopen en na een jaar waarin ik bewust niet wou daten besloot ik het weer een kans te geven.
 
Het bleek een schot in de roos. Een geweldig gezellige avond waar ik met een bijzondere vrouw een klik had. Die ene avond leidde tot een relatie die ervoor gezorgd heeft dat ik weer in sprookjes geloof. Je mag nooit de hoop opgeven op liefde. Het begon allemaal met die 4 minuten.

Ik geloof weer in liefde

Dateshow gelooft in liefde voor iedereen

Hoe fijn het voelt om weer te geloven in liefde is onbeschrijfelijk. Een gevoel dat ik een ieder gun en daarom ben ik DateShow.nl begonnen. Speeddaten is niet alleen leuk, het werkt ook echt. Het is de manier om jouw eigen liefdessprookje te schrijven.

Met DateShow.nl proberen we ons steentje bij te dragen aan het vergroten van gelukkige mensen in Nederland die genieten van liefde. Liefde kan je namelijk zo ontzettend veel energie geven dan dat kan je leven zoveel leuker maken.

Er is ook liefde voor jou. Je hoeft er alleen maar in te durven geloven.